Over ons

Het advocatenkantoor (Polen) Dudkowiak & Kopeć is opgericht in 1992 als reactie op de diepgaande economische veranderingen die in die periode in Polen plaatsvonden. Pools Advocatenkantoor en Pools Advocaaten - Warschau.

O nas

De oprichters waren eerder rechters en door hun rijke ervaring konden juridische diensten van het hoogste niveau worden geleverd.

Dankzij samenwerking met meester Glen Haulussy beschikt het kantoor over een vestiging in Rotterdam en rijke ervaring met klanten in Nederland. Onze advocaten in Polen ondersteunen Nederlandse klanten bij de uitvoering van projecten en zaken in Polen. Wij verlenen onze diensten in het Nederlands, Engels en Pools. 

Het advocatenkantoor bestaat uit drie onafhankelijke afdelingen. De eerste is gespecialiseerd in zakelijke juridische dienstverlening. De tweede houdt zich bezig met internationale zaken en de derde is gespecialiseerd in dienstverlening aan individuele entiteiten en uitvoering van zaken op het gebied van familierecht. De nauw omschreven specialisaties en de bijna twintigjarige ervaring op de markt staan borg voor de hoogste mate van professionaliteit en competentie.


Zij vertrouwden ons

Alles zien

Onderscheidingen

Alles zien